Het Kleine RPG Forum
Welkom op het kleine RPG forum! Veel plezier met spelen!


.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 [ORPG] Locked In | Husky & Jaguar

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jaguar
Admin, Bemiddelaar
Admin, Bemiddelaar
avatar

Aantal berichten : 10
Registratiedatum : 09-04-16

BerichtOnderwerp: [ORPG] Locked In | Husky & Jaguar   za jun 11, 2016 10:28 amErgens midden in het bos, ver weg van waar jullie wonen, staat een verlaten huis. Een enorm, verlaten huis. En daar zijn jullie voor uitgedaagd om één nacht te overnachten.
Wat jullie niet weten is dat er veel verhalen rondgaan over dit specifieke huis. Het schijnt daar te spoken, maar zo zijn er ook verhalen dat zwervers of juist criminelen daar overnachten.
Voor een onmogelijk hoog bedrag werd een hechte vriendengroep benaderd om daar te overnachten. Niemand was slim genoeg om van te voren, voordat er akkoord werd gegaan, informatie op te zoeken over dit huis. Want waarom zou iemand zoveel willen betalen voor een groep om te overnachten in een verlaten huis? Het leek niemand te interesseren, ze wouden dit geld wel verdienen. Wat kan er nou gebeuren? Ze zijn met zo'n grote groep.

De groep had hun spullen ingepakt en hadden een paar uur erop zitten om naar het huis toe te reizen. Aangekomen en eenmaal binnen het huis valt de deur in het slot. Deze kregen ze niet meer open en lichte paniek sloeg toe. Na een kalmerende speech van één van de vrienden besloten ze verder door het huis te lopen: opzoek naar een uitweg - om er alleen achter te komen dat ze vast zaten. En ze kwamen steeds meer kamers tegen, er leek geen einde aan te komen. Zo waren er ook geheime doorgangen verstopt achter schilderijen en kasten. Ook was er een angstaanjagende kelder, met ontiegelijk veel gangen. Maar geen blijkt tot een uitweg te leiden.
Er gebeuren onverklaarbare dingen. Wat door geesten had kunnen gebeuren, maar misschien was het wel iemand die een grap probeerde uit te halen - degene die de groep had uitgedaagd misschien, of een psychopaat die hier al jarenlang schijnt te leven en zich nu kan vermaken met jongeren? Misschien kom je er wel nooit achter.

Uiteraard zal het overal donker zijn: de verlichting doet het niet. Maar omdat iedereen er rekening mee had gehouden dat het een verlaten huis was, had iedereen zaklampen meegenomen en batterijen. Mobielen? Die lagen in het busje, die zich nog ergens bij de ingang van het bos bevond. Als er iets gebeurde, konden ze namelijk vlug naar de auto toe rennen en daar iemand telefoneren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hetkleinerpgforum.forumactie.com
Jaguar
Admin, Bemiddelaar
Admin, Bemiddelaar
avatar

Aantal berichten : 10
Registratiedatum : 09-04-16

BerichtOnderwerp: Re: [ORPG] Locked In | Husky & Jaguar   zo jun 12, 2016 11:10 am

Jared
Het was dat hij het geld wel kon gebruiken, anders had hij geweigerd mee te gaan. Hij was nu net negentien, zijn moeder was twee weken terug overleden en ze hadden het al niet breed gehad, maar nu hij de voogdij kreeg over zijn minderjarige zusje zat het allemaal nog even wat ingewikkelder. Hij was zelf druk met zijn studie, werkte zo'n vier á vijf avonden per week in een restaurant, maar het zou nooit genoeg zijn en eigenlijk was dit de enige oplossing om alle schulden af te kunnen betalen. De honden hadden ze al weg gedaan, dat was een zorg minder, maar hij zat er niet op te wachten op zijn negentiende al alles te moeten onderhouden waarmee zelfs mensen met een goed betalende baan nog moeite hadden.
Dus dan liet je jezelf toch gewoon een nacht lang opsluiten in een huis? Die ene avond zou hij niet missen, het kon onmogelijk een grote aanslag geven op zijn cijfers. Het was al aan het einde van het jaar en hij moest het wel heel erg verpesten lieten ze hem zijn jaar over doen, hij stond gemiddeld een acht voor alles en als hij keek naar de gemiddelde cijfers van anderen op zijn studie, deed hij het nog goed. Hij keek even op zijn telefoon en leunde tegen een boom aan de rand van het veld waar ze af hadden gesproken. Waarschijnlijk was hij te vroeg, want veel mensen waren er nog niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://hetkleinerpgforum.forumactie.com
 
[ORPG] Locked In | Husky & Jaguar
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Het Kleine RPG Forum :: Rollenspellen :: Speeltopics :: Één op één RPG's-
Ga naar: